Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

Susurluk'ta meşrubat yüklü TIR'ı çalanlar Samsun'da yakalandı

Susurluk

Susurluk ilçesinde meşrubat yüklü TIR'ı çaldıktan sonra Sivas Suşehri ilçesinde terk ettikleri öne sürülen 2 kişi Samsun'da yakalandı.

Susurluk ilçesinde meşrubat yüklü TIR’ı çaldıktan sonra Sivas Suşehri ilçesinde terk ettikleri öne sürülen 2 kişi Samsun’da yakalandı.
Samsun Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, Tekkeköy ilçesi Gelemen mevkisinde yaptıkları yol uygulamasında, içerisinde M.Y, H.M, Z.K. ve C.G`nin bulunduğu, plakası henüz açıklanmayan otomobili durdurdu. Araçta yapılan aramada, araçların kapılarının uzaktan kumandalarının çalışmasını engelleyen sinyal kesici (jammer) cihaz, başka bir araca ait belgeler bulundu. Söz konusu 4 kişi Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliğine getirildi. Yapılan araştırmada, bu kişilerden M.Y. ile H.M`nin 6 gün önce Susurluk ilçesinde Orhan K`nın kullandığı meşrubat yüklü TIR’ı park ettikten sonra, sinyal kesici cihazı kullanarak çaldıkları, meşrubatları henüz bilinmeyen bir yerde sattıkları TIR’ı ise Sivas Suşehri ilçesinde terk ettiklerini tespit etti. M.Y. ve H.M`nin çeşitli suçlardan da arandıkları öğrenildi.
Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma çok yönlü devam ediyor.



  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli